Известие

Collapse
No announcement yet.

AR 147 1.9jtdm 140к.с. съединителя буксува.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Смени си съединителя комплект и си карай колата. Стига с тази лакомия и 140магарета стигат да се запирончиш.
    То ако ще се блъскам и трабант да карам се там...

Имам желание да се занимавам с колата не е казано, че всичкото наведнъж ще се направи.

А и чак много пари, не мисля че ще стъпи единствено за увеличаване на налягането е по скъпата част, но тя е за по нататък и не е толкова сигурно че ще се направи зависи дали ще съм доволен от резултата .

А за сменянето то аз малко не се изразих правилно ако си я направя няма да я разкарвам имах предвид, че може да си взема друга количка и просто няма да се ползва толкова, или ще остане тая за главно ползване че сигурно ще е по икономична .
    Last edited by agstyles; d.m.y г., 10:27.

Comment

Първоначално публикувано от agstyles Покажи съобщение
      То ако ще се блъскам и трабант да карам се там...

Имам желание да се занимавам с колата не е казано, че всичкото наведнъж ще се направи.

А и чак много пари, не мисля че ще стъпи единствено за увеличаване на налягането е по скъпата част, но тя е за по нататък и не е толкова сигурно че ще се направи зависи дали ще съм доволен от резултата .

А за сменянето то аз малко не се изразих правилно ако си я направя няма да я разкарвам имах предвид, че може да си взема друга количка и просто няма да се ползва толкова, или ще остане тая за главно ползване че сигурно ще е по икономична .
      В такъв случай един хубав рамап може да ти свали разхода.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Е че тя и така си е доволно, не мога да се оплача яко си я натискам и над 9-10 градско не отива което като си знам карането мисля че е доста добре .

Comment

Първоначално публикувано от agstyles Покажи съобщение
          Е че тя и така си е доволно, не мога да се оплача яко си я натискам и над 9-10 градско не отива което като си знам карането мисля че е доста добре .
          Може и по-добре, ма трябва грамотен мапер.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

А какъв съединител ще предложите?
            Last edited by agstyles; d.m.y г., 20:13.

Comment

Working...
            X